Scandinavische woonaccessoires bij Lopped Butik

Met onze Scandinavische woonaccessoires creëert u uw eigen Scandinavische droomhuis. Met veel liefde en aandacht verzamelen wij de mooiste woon- en lifestyle-artikelen. Met onze merken creëert u net die Scandinavische look, waarmee u een licht en ruimtelijk gevoel krijgt in uw eigen huis. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, beton, wol en linnen wordt het een sfeervol geheel. 

Welke Scandinavische woonaccessoires vindt u bij Lopped Butik?

U vindt bij ons ecologisch gelooide schapenvachten en kussens van Van Buren en Goround Interior. Stoere kandelaren van Broste en geurkaarsen van ONSHUS. En voor aan de eettafel hebben wij mooie eetkamerstoelen van VintageLab15.. Sfeervolle verlichting mag natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen rustieke kaarsen van Rustik Lys en prachtige kroonluchters voor boven de eettafel van ons eigen merk Lopped Butik. 

Scandinavische woonaccessoires maken uw woning helemaal af

Is uw woning voorzien van een mooie, rustieke of landelijke inrichting, maar merkt u dat u nog iets mist? Het voelt alsof het nog net niet helemaal af is, maar u kunt niet helemaal achterhalen wat dit precies is. Misschien mist u wel iets moois voor aan de wand of kan dat ene zachte vloerkleed voor het perfecte plaatje zorgen. Wij hebben leuke posters van je eigen woonplaats van Kunst in Kaart . Of wat denk je van de bijzonder olifantenpoep posters van NA-Design. Onze Scandinavische woonaccessoires maken uw interieur helemaal compleet.

Bijzondere Scandinavische woonaccessoires online

Bij een Scandinavische inrichting zijn de details belangrijk. Zo zijn de vlinders en kevers in stolpen van Wild Moon Insects by Nikki prachtige eyecatchers. De vlinders, kevers en kogelvissen worden op een professionele en verantwoorde wijze geprepareerd. Zij beschikken over eigen vlinderboerderijen, zodat ons ecosysteem niet wordt aangetast. Zo’n bijzondere taxidermy item misstaat zeker niet in een Scandinavisch interieur.

Haal de natuur in huis met Scandinavische woonaccessoires

Kenmerkend aan Scandinavische woonaccessoires zijn de natuurlijke materialen en kleuren. Zo kunt u bij onze kussens en vachten en een aantal prachtige schapenvachten in natuurlijke aardetinten vinden. Ook zo’n prachtige bruine of zwart-witte koeienhuid staat bijzonder mooi in een Scandinavisch interieur. Kortom, Lopped Butik biedt een ruim assortiment aan Scandinavische woonaccessoires online.

 

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel