''P A S S I E   V O O R   E I K E N H O U T''
 

Stel uw tafel samen
Bij Lopped Butik heeft u de mogelijkheid om zelf uw eikenhouten tafel samen te stellen. U kiest zelf de vorm van het tafelblad. Dit kan een rond, ovaal, rechthoek of boomstamblad zijn. Daarbij  heeft u de keuze uit diverse houten of metalen onderstellen.

Tafels op maat
Staat de tafel van uw keuze er niet bij neem dan een kijkje bij onze eigen Lopped Butik collectie.We hebben een aantal mooie tafels voor u ontworpen met verschillende houten en metalen onderstellen. 

Maatwerk
Maar ook wanneer u zelf een ontwerp voor een tafel heeft of u heeft een leuk idee gezien op Pinterest gaan we graag voor u aan de slag. Neem dan een kijkje op onze pagina maatwerk.

Eiken eettafels een geliefde blikvanger in uw huis

Houdt u ook zo van de natuurlijke uitstraling van houten tafels?  Eikenhout past werkelijk in elke woonstijl en verliest nooit zijn charme.
Is niet trendgevoelig en gaat jaren, of zelfs een leven lang mee. Verder heeft het een oersterk karakter dat tegen een stootje kan.

Eikenhouten tafels

Onze eikenhouten tafels worden gemaakt door ervaren meubelmakers die houden van hun vak en met jarenlange ervaring op het gebied van houtbewerking. Er wordt veelal gewerkt met rustiek eiken wat een rijke en warme uitstraling heeft. Het hout is van topkwaliteit en wordt zorgvuldig verwerkt en gesorteerd op kleur en structuur.

Eikenhout

We werken veelal met Europees eikenhout, kwalitatief en hoogstaand. Het duurt wel meer dan 100 jaar voor de stam van een eik gebruikt kan worden voor een tafel. Nadat het drogingsproces zijn werk heeft gedaan, worden de mooiste planken geselecteerd om de voor u op maat gemaakte tafel te realiseren.

Eetkamertafels

De eettafel is vaak het middelpunt van het huis en wordt veel gebruikt door het hele gezin. Zorg ervoor dat de tafel goed in de ruimte past en aansluit bij de rest van je interieur. Hierbij gaat het om de kleur, het soort materiaal en de stijl. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze!

Afmeting eettafel

Men kiest al snel voor een te kleine tafel, 20 cm of meer is al een heel verschil. Wil je een tafel waar je ruim met minimaal 6 mensen aan kunt zitten, dan kies je voor een lengte van 220 cm en dan kunnen er aan het hoofdeinde ook nog 2 mensen zitten. Bij een ronde tafel is een doorsnede van 140 cm ideaal voor 6 personen.

Advies

Wij adviseren altijd om een stuk karton of kranten op de vloer neer te leggen,
zodat je een idee hebt hoever de tafel de kamer in komt.

 De vorm van de eettafel is ook erg belangrijk. Om harmonie te creëren kun je
het beste in een rechthoekige kamer een rechthoekige tafel neerzetten en in een vierkante
kamer een ronde of vierkante tafel

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel