Verzending, levertijden en retourbeleid tafels

Verzendkosten tafels
Afhalen van de tafels is mogelijk op afspraak. Voor de verzending van eikenhouten tafels en betontafels rekenen wij €75,-. Indien u er montage bij wilt kunnen we dit tegen een meerprijs voor u regelen. Bij aflevering zal 1 chauffeur uw meubels komen afleveren. Heeft u een tafel besteld vragen wij u de chauffeur een handje te helpen bij het uitladen.

Levertijd tafels
Wanneer u een specifieke wens heeft, kiest voor een maatwerk tafel of een speciaal voor u gemaakt metalen onderstel, dan is de levertijd ± 4-6 weken. Wij nemen van te voren altijd contact met u op en maken met u een afspraak wanneer de tafel bij u afgeleverd kan worden, en uiteraard moet er dan iemand thuis zijn.
Heeft u nog vragen over uw geplaatste bestelling dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 053 -74 000 90 of stuur een e-mail naar info@loppedbutik.nl.

Retourneren tafels
Wij hopen natuurlijk altijd dat u tevreden bent over uw bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal heeft ontvangen wat u verwacht had of er is iets misgegaan met uw bestelling. We zullen altijd proberen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Als consument heeft u het recht om uw product binnen de wettelijke termijn van 14 dagen te retourneren. Bent u van plan om het product te retourneren, ga dan extra zorgvuldig met de verpakking en het product om. Natuurlijk zijn maatwerk producten (stel uw tafel samen, tafels op maat en maatwerk), welke naar eigen specificaties zijn gemaakt, uitgesloten van het zogenaamde herroepingsrecht. Bij het retour zenden van een bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. U ontvangt het aankoopbedrag van de bestelling terug, exclusief verzendkosten. 

 

Verzending, levertijden en retourbeleid webshop woonaccessoires

Tarieven verzending

 • Brievenbuspakket €3,50
 • Versturen via UPS (voorheen Kiala) €3,95, hiervoor hebben wij u e-mailadres nodig
 • Pakket €6,95
 • Pakket vanaf 30 kg €13,25
 • Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland 
 • Verzending buitenland ook mogelijk

De kosten voor de verzending krijg je te zien als je een bestelling plaats. Soms zijn de artikelen te groot om te verzenden of kunnen niet per post worden verzonden. Dat staat dan altijd vermeld bij de omschrijving van het product.

Verpakking
We proberen zoveel mogelijk dozen en plastic te recyclen. Dus het kan zomaar zijn dat je je bestelling krijgt in een gerecyclede doos, dat scheelt weer!

Levertijd
We proberen je bestelling altijd binnen 24 uur te verzenden. Zodra de bestelling is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht het artikel dat je besteld hebt toch niet op voorraad zijn, dan nemen we uiteraard meteen contact met je op en proberen we het artikel zo snel mogelijk voor je te bestellen.

Retourneren & Ruilen
Mocht je je bestelling willen retourneren of ruilen, dan kan dat binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen.
Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product, en dient aangemeld te worden via info@loppedbutik.nl, o.v.v. wat de reden van de retournering of ruiling is.

Wanneer wij u e-mail hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer zodat u de bestelling naar ons terug kunt sturen. De kosten voor het retour sturen van artikelen zijn voor eigen rekening. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Indien dit toch het geval is zullen wij de verzendkosten in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

 • Mail naar info@loppedbutik.nl wat de reden van retourneren is en om welk artikel het gaat.
 • Print het retourformulier uit en vul het volledig in.
 • Pak het artikel zo goed mogelijk in en voorzie het van het retouretiket wat u per e-mail heeft ontvangen en vergeet niet het retourformulier mee te sturen.
 • Geef het pakketje af bij het postkantoor bij u in de buurt.
 • Retourneren woonaccessoires is voor eigen rekening via Post NL  €6,95
 • Retourneren stoelen Vintage Lab (deze worden bij u opgehaald voor €15,-)

Goed om te weten

 • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
 • ​De retour te zenden artikelen dienen, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
 • Nadat wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.

Garantie & Klachten
Heeft u klachten over de producten die wij geleverd hebben laat u ons dat dan zo snel mogelijk weten.
Stuur een e-mail naar info@loppedbutik.nl. Wij zullen proberen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Ons retouradres
Lopped Butik 
Heutinkstraat 36
7512 GM Enschede

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel