''P A S S I E   V O O R   E I K E N H O U T''
 

Massief eikenhouten tafel van Lopped Butik

Bent u op zoek naar een eikenhouten tafel die perfect in uw interieur past? Lopped Butik biedt u een tal van mogelijkheden. Uit onze Lopped Butik collectie kunt u een prachtig tafelblad met een houten of metalen onderstel kiezen. Kunt u uit onze collectie niet precies vinden wat u zoekt? Wij denken graag met u mee en voorzien u van het juiste advies. Uw tafel van eikenhout zal tot in detail worden aangepast op uw wensen. 

Eiken houten tafel van Europees eikenhout

Doorgaans werkt Lopped Butik met Europees eikenhout. Dit hout is afkomstig van de zomer- en de wintereik, welke doorgaans 18 tot 30 meter hoog worden. Er zijn zelfs bomen met een hoogte van 45 meter. De stam van de Europese eik heeft een gemiddelde diameter van 1,5 meter. Duurzaamheid is een belangrijke factor bij onze keuze voor Europees eikenhout; wij vinden het immers van belang dat u jarenlang van uw eiken houten tafel kunt genieten.

Hoe gaat het proces van boom tot tafel in zijn werk?

Na het kappen van de bomen zal het hout eerst ‘tot rust’ moeten komen. Vervolgens wordt het hout gezaagd en gedroogd. Nadat de wind het voorwerk heeft gedaan worden de planken naar droogkamers gebracht. Met dit product gaan wij aan de slag en vervaardigen wij de perfecte eiken houten tafel op maat. Lopped Butik bestaat uit een klein team van ervaren meubelmakers met passie voor interieur.

                                         

Bij Lopped Butik kunt u door middel van een keuzemenu zelf uw eikenhouten tafel samenstellen

Onze collectie tafels van massief eikenhout kent vele mogelijkheden. Gaat u voor een tafel met een rustieke uitstraling of wilt u liever een stoere massief eikenhouten tafel met een metalen onderstel? Bij Lopped Butik kunt uw tafel zelf samenstellen met behulp van onze keuzemogelijkheid. Daarvoor kiest u eerst een tafel uit ons aanbod, bijvoorbeeld de ‘Eikenhouten tafel Nicola’. Vervolgens geeft u aan welke afmeting tafelblad u wenst. Bij de tweede stap kiest u de kleur van het onderstel. Daarna kiest u bij stap 3 met welke kleur olie de tafel afgewerkt moet worden. 

Geoliede eiken houten tafel en het onderhoud ervan

Twijfelt u welke olie het beste bij uw interieur past, dan kunnen wij u adviseren bij het maken van uw keuze. Een white wash olie past bijvoorbeeld erg mooi bij een Scandinavisch interieur. Wilt u weten hoe u een geoliede tafel moet onderhouden? U kunt ons onderhoudsvoorschrift hier vinden. Met de juiste verzorging blijft uw massief eiken houten tafel langdurig mooi.

Eiken houten tafel op maat: samen de mogelijkheden bespreken

Wenst u een massief eikenhouten tafel op maat, dan bent u bij Lopped Butik aan het juiste adres. Wij vinden het erg prettig om samen met u over de mogelijkheden te praten. Doorgaans kunnen we zelfs tijdens ons gesprek een grove schets voor u maken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Heutinkstraat 36 in Enschede om onze eikenhouten tafels te bekijken. Lopped Butik zorgt er graag voor dat het eindresultaat precies zo is als u wenst.

Wilt u een afspraak maken en de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Bij ons kunt u terecht voor écht maatwerk.

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel