''P A S S I E   V O O R   E I K E N H O U T''
 

Eikenhouten ronde tafel van Lopped Butik

Bij Lopped Butik kunt u terecht voor een prachtige eikenhouten ronde tafel. Heeft u al een tijdje gezocht naar de perfecte eikenhouten ronde tafel? Onze eikenhouten tafels worden veelal vervaardigd uit Europees eikenhout van hoogwaardige kwaliteit. De meeste bomen zijn meer dan 100 jaar oud, wat zorgt voor prachtige tafelbladen. Nadat de eiken worden gekapt volgt er een droogperiode.

Uit de gedroogde planken selecteren wij de mooiste bladen, zodat wij u kunnen voorzien van een prachtige, kwalitatief hoogstaande eikenhouten ronde tafel. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en bieden u onder andere de mogelijkheid om uw tafel samen te stellen met behulp van ons eenvoudige stappenplan.

Uw ronde tafel van eikenhout zelf samenstellen

In onze webshop kunt u uw ronde tafel van eikenhout op eenvoudige wijze samenstellen. In onze Lopped Butik collectie vindt u een aantal prachtige ronde tafelbladen. Stel dat u kiest voor ‘Tafelblad Aarhus’, dan kunt u vervolgens de volgende stappen ondernemen om tot het gewenste tafelblad te komen:
- Kies de afmeting en de dikte van het blad
- Kies het onderstel
- Kies de afwerking van het hout
- Kies de verzendwijze

Ronde tafel eikenhout op maat bij Lopped Butik

Staat de gewenste afmeting of kleur er niet bij, dan kunt u kiezen voor maatwerk. U bent van harte welkom in onze showroom, zodat we samen met u de tijd kunnen nemen om uw wensen en ideeën te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie maken wij een grove schets van uw ronde eikenhouten tafel. Tevens adviseren wij u over alle opties. Bij maatwerk kunt u bijvoorbeeld uit verschillende eikenkwaliteiten kiezen. Dit varieert van noestvrij (kleine noestpuntjes) tot rustiek (grotere noesten).

Showroom bezichtigen?

We kunnen nagenoeg elke aanpassing op onze Lopped Butik collectie realiseren, waardoor u over de perfecte ronde tafel van eikenhout beschikt. Een eettafel is immers vaak het hart van een woning. Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezichtigen? Neem gerust contact met ons op via 053 – 74 000 90 of stuur een e-mail naar info@loppedbutik.nl.

 • Tafelblad Aarhus
  Tafelblad Aarhus

  Tafelblad Aarhus
  Wanneer je niet zoveel ruimte hebt in je woonkamer kan een ronde eettafel een uitkomst zijn.
  Tevens geeft een ronde tafel erg veel sfeer. Dit rustieke blad met de naam Aarhus staat prachtig met 1 van onze houten…

  € 550,00
 • Ovaal blad Aalborg
  Ovaal blad Aalborg

  Boomstamblad Aalborg
  Helemaal van deze tijd! Een ovaal tafelblad oogt net iets minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel. Dit blad heeft een rustiek uiterlijk door scheuren en noesten. De kenmerken van een boomstam zitten…

  € 730,00
© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel