Maatwerk interieur bij Lopped Butik

Wilt u een maatwerk interieur? Bij Lopped Butik kunt u terecht voor interieurstyling en ontwerp in de Scandinavische stijl. Wilt u ook een Scandinavisch interieur, dan helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes. Gaat het om de eettafel en de inrichting van de eetkamer? Of kunnen wij uw woonkamer onder handen nemen? Soms kunnen we met een aantal Scandinavische accessoires al voor een bijzondere verandering zorgen. Een maatwerk interieur is zeker aan Lopped Butik besteed.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is nu precies een Scandinavisch maatwerk interieur bij Lopped Butik?

Bij de styling van uw interieur maken we bij Lopped Butik veelal gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren. Daarnaast staat het Scandinavische interieur erom bekend dat er duurzame en functionele keuzes worden gemaakt. Een bijkomend voordeel van een Scandinavisch maatwerk interieur is dat het volledig tijdloos is. De eenvoud van het interieur en de strakke vormgeving zorgen voor een rustig, maar sfeervol geheel. Met een aantal accessoires, bijvoorbeeld een city map van uw geboortedorp of een  vintage item geven wij uw maatwerk interieur een persoonlijk tintje.

Kenmerken van een maatwerk interieur van Lopped Butik

- Witte of houten vloer
- Basis wit in combinatie met wol, beton, hout en rotan
- Natuurtinten van wit tot vergrijsde tinten en zwart
- Haal de natuur in huis; veel planten
- Grafische prints in de vorm van kussens en kleden
- Persoonlijk tintje door het toevoegen van vintage items

Wilt u ook graag een Scandinavisch maatwerk interieur?

Met een maatwerk interieur en de juiste styling zorgen wij voor een persoonlijk tintje. We denken met u mee een voorzien u graag van het juiste advies. Dit kan bij u thuis of in onze showroom. Neem contact met ons op via info@loppedbutik.nl of bel 053 – 74 000 90 om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel