''B A S E   B E T O N''

Base betontafels bij Lopped Butik

Een base betontafel is perfect in elk interieur. De tafels zijn robuust en hebben een bijzondere rauwe uitstraling. Onze betontafels zijn van het gerenommeerde merk Hallo Tafel. Lichtgewicht, waterdicht en verder zijn de hittebestendigheid en vlekbestendigheid belangrijke kenmerken. Bij Lopped Butik zijn we zeer enthousiast over deze tafels. Bij ons kunt u uw eigen tafel samenstellen. 

Base betontafel met de hand gemaakt

Vanuit onze werkplaats geven wij graag net dat beetje extra. Base beton wordt met de hand, in verschillende lagen, op het tafelblad aangebracht. Doordat elke tafel met de hand gemaakt wordt, is iedere base betontafel uniek en bijzonder. Elk blad heeft weer een andere structuur, dikte en maatvoering. Doordat de lagen base beton met de hand worden aangebracht beschikt u over een one of kind base beton tafel.

De mogelijkheden bij Lopped Butik voor uw base betontafel

Bij Lopped Butik vindt u onderaan deze pagina een overzicht van de base betontafels. Om een keuze te kunnen maken klikt u eerst op één van de tafels in het overzicht hieronder, bijvoorbeeld op ‘Base Beton tafel Karl’. Vervolgens kiest u de afmeting van het blad en de kleur van het blad. U kunt kiezen uit verschillende tinten base beton. Taupe, zachtgrijs of retrogrijs behoren tot de mogelijkheden.

Daarna kiest u de dikte van het tafelblad. Gaat u voor robuust? Dan is een tafelblad met een dikte van 8 centimeter wel iets voor u. Heeft u liever dat uw base betontafel een elegantere uitstraling krijgt, dan is een dunner tafelblad van bijvoorbeeld 5 centimeter een goede keuze.

 

Advies over base betontafels of een betontafel op maat?

Komt u er niet helemaal uit? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Belangrijk is dat uw base betontafel precies aan uw wensen voldoet. Bij Lopped Butik zetten we net dat stapje extra voor onze klanten. Heeft u vragen over één van onze tafels of wilt u eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Neem contact met ons op via 053 – 74 000 90 of stuur een e-mail naar info@loppedbutik.nl

© 2017 - 2024 Lopped Butik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel